Ескейп стаи за коледно парти

Ескейп стаи за коледно парти

Ескейп стаи за коледно парти. Тези, които не искат да пропуснат сложни пъзели дори на новогодишно парти, определено ще се възползват от Escape Room. Работете заедно като екип, решавайте трудните задачки и се измъквайте от различните стаи заедно. Не само е вълнуващо и забавно, но и насърчава сплотяването на екипа поради своята интерактивност. Кой отбор ще изпълни задачата най-бързо?

Ескейп стаи за коледно парти

Завършете Вашето коледно парти с уютна среща с вкусна храна и напитки. Стаите за бягство днес могат да бъдат намерени във всеки голям град. Тази идея обаче може да се реализира и с помощта на мобилни игри за бягство, които могат да бъдат поставени на маси по време на коледното Ви парти. Просто поръчайте доставка на оборудване за пъзел до мястото на събитието и гостите сами ще участват в игровото приключение.

Коледно парти навън с греяно вино

Насладете се на разнообразие от греяни вина с Вашия екип, докато се разхождате вечер из града предколедно. Тази идея Ви позволява да комбинирате спокойна атмосфера в екипа с разходка сред природата.

След успешно приключване на разходката с греяното вино можете да завършите празника с вкусна, празнична вечеря. С повече усилия за планиране можете, разбира се, да го организирате сами.

Коледно парти в атмосфера на зимна хижа в планината

Уютна хижа, заобиколена от прекрасна гледка в планината: идеалната обстановка за коледно парти в уютна хижа.

Цветна и интерактивна социална програма, включваща забавни дейности като кърлинг, коледна викторина или парти след ски, ще завърши коледното парти и ще осигури незабравими часове на общуване с Вашите колеги. При прилагането на тази идея трябва да се вземат предвид нощувките и относително високите разходи, свързани с пътуване до и от събитието.

Спортно коледно парти

Това е една особено спортна идея за коледно парти – Зимната олимпиада.

Състезавайте се с колегите си  в различни дисциплини, тествайте своите умения и екипен дух. Очакват Ви дисциплини като кърлинг, хвърляне на снежна топка, състезателно забиване на пирони или хвърляне на коледна елха. За да избегнете изтощение от подобно спортно занимание, можете да се възстановите и да релаксирате в отопляемо иглу с ароматен чай и сладки.

След приключване на всички дисциплини и определяне на победителите, корпоративното събитие, разбира се, може да завърши с обща вечеря. Зимните олимпийски игри могат да се провеждат на различни места, като например на леден стадион. Ако няма нужда да стигнете до мястото на състезанието и има голяма открита площ (например паркинг), тогава пързалката може лесно да се организира на територията на компанията.

Ескейп стаи за коледно парти
Scroll to top