Каква е добавката НатАспин?

Каква е добавката НатАспин?

Каква е добавката НатАспин? Какви са симптомите на кръвните съсиреци? Кръвните съсиреци нямат очевидни симптоми и най-често се откриват тогава, когато водят до усложнения и различни заболявания.

Внезапно и изолирана болка в ръката или крака, която е придружена от обезцветяване на кожата, изтръпване или усещане за студ точно под мястото на болката, може да означава голям съсирек, който блокира кръвния поток. Твърда, синкава бучка във вена може да е резултат от голям кръвен съсирек. Внезапната частична или пълна загуба на зрението на едното око може да означава кръвен съсирек, който е блокирал артерия на ретината.

Каква е добавката НатАспин?

Силно замайване, което нарушава баланса и способността ви да стоите или ходите, може да е резултат от малък кръвен съсирек в мозъчна артерия.

Кръвен съсирек – лечение.

Яжте разнообразни храни, които съдържат по-малко наситени мазнини и повече плодове, зеленчуци и естествени фибри. Упражнявайте се редовно, за да подобрите кръвообращението и да поддържате здравословно телесно тегло. Начин на употреба на хранителната добавка Натаспин: 1 капсула на ден с чаша вода 30 минути преди хранене.

Хранене и добро кръвообращение

Кръвните съсиреци и плаките запушват кръвоносните съдове в човешкото тяло, причинявайки усещане за спазми и изтръпване. Въпреки това има храни, които могат да подобрят кръвообращението и да допринесат за правилното функциониране на тялото.

Затова нека обсъдим такава тема като храната и доброто кръвообращение. Лошото кръвообращение се среща при хора от всички възрасти и, ако не се лекува, може да причини сериозни последици за мозъка, сърцето, черния дроб, бъбреците и крайниците. Това състояние е по-често срещано сред възрастните хора, но трябва да се приема сериозно на всяка възраст.

Храни за добро кръвообращение:

Тъмен шоколад – Той е богат на антиоксиданти и помага за регулиране на кръвното налягане и нивата на холестерола.

Куркума – Предпазва артериите от запушване. Имайте предвид, че много по-добре се усвоява от организма, ако се консумира с черен пипер.

Има още храни, за които ще кажем в следващата статия. А Вие се поинтересувайте и добавете в менюто си добавката НатАспин. НатАспин е чудесен помощник за добро кръвообращение и превенция на кръвни съсиреци.

Каква е добавката НатАспин?
Scroll to top