Как стилизирате кръгъл килим?

Как стилизирате кръгъл килим?

Как стилизирате кръгъл килим? С кръгъл килим можете да използвате пълния или частичен кръг, подходящ за вашето приложение. Пълният кръг ще ви даде повече визуално подово пространство и ще позволи по-голяма част от килима да се вижда от всяко дадено място.

Как стилизирате кръгъл килим?

Частичен кръгъл килим се използва най-добре в пространства, където пълен кръг не е подходящ, като коридори. Коридорите не се нуждаят от много визуално подово пространство и е по-добре с частичен кръг. Контрастните ръбове на кръгъл килим могат да съвпадат или да контрастират със средната лента на килима. Съответстващите ръбове ще подчертаят кръглата форма на килима и ще създадат допълнителен дизайн.

Къде се поставят кръгли килими от юта

Много хора се чудят къде да поставят своите кръгли килими от юта, независимо дали са вътре или отвън. Ако имате достатъчно късмет да имате фоайе, което е точно до входната ви врата. Тогава няма да се притеснявате, че килимът ще се изцапа, ако някой влезе с ботушите! Въпреки това, ако това е просто малка стая, която не получава много трафик. Тогава е най-добре да ги държите далеч от погледа на зяпачите и да ги приберете под мебелите. Ще искате да ги поставите на място, което има добра светлина, както и подходяща вентилация, така че да не виждате плесен да расте отдолу.

Правят ли кръглите килими една стая да изглежда по-голяма

Да, кръглите килими правят стаята да изглежда по-голяма и не, не всички стаи могат да имат кръгли килими и пак да изглеждат големи. Кръглите килими определено ще направят стаята по-голяма, защото те са просто форма, която е по своята същност широка. Тази позиция ги кара да изглеждат така, сякаш заемат повече място, отколкото всъщност са. Също така демонстрира, че стаята трябва да е по-широка, за да ги побере (поради което много традиционни стаи използват квадратни килими). Те също така преминават от едната страна на стаята в другата, което я кара да изглежда като едно голямо пространство вместо две по-малки.

Как стилизирате кръгъл килим?
Scroll to top