Най-добра постелката за батут

постелка за батут

Постелка за батут е черният материал, който формира основата, върху която потребителите скачат, когато подскачат на батут. Предлагани в различни форми и размери, постелките за батут обикновено идват като част от модула и са направени от изкуствени тъкани влакна, като полиетилен или найлон.

Материалът е водоустойчив, UV устойчив и с много високо качество, за да гарантира издръжливост. Подложката за батут могат да се износят с течение на времето и резервните постелки могат да бъдат закупени отделно, за да се монтират отново на вашия батут.

Какво да търсите, когато купувате постелка за батут

Когато търсите постелка за батут, която да замени старата ви, има няколко фактора, които трябва да вземете под внимание. Постелката за батут е най-трудната част за съпоставяне, особено ако компанията, от която сте закупили оригиналния батут, вече не произвежда резервни постелки или имате закупен или употребяван батут и марката не е известна.

Измерване

Най-важният фактор, който трябва да имате предвид, когато купувате нова постелка за батут, е правилното измерване. Важно е да измерите старата постелка и да се уверите, че новата постелка за батут е със същите размери.

Когато измервате старата си постелка, измервайте между първата и втората пружина на батута. За да избегнете възможна извивка на средата на батута, ако рамката изобщо се е огънала. Също така е полезно да знаете номиналния размер на вашия батут. (Измерете ширината и дължината на рамката от външния ръб на металната рамка до външната рамка от противоположната страна), когато търсите резервна постелка.

Как да измеря своята кръгла постелка?

Подложката ще се е разтегнала от употреба, така че използвайте размера на рамката, диаметъра на рамката, броя на пружините и дължината на пружината, за да намерите заместител, а не диаметъра на подложката. Измерете диаметъра на вашата постелка без стоманените V-пръстени с рулетка. За най-добри резултати направете няколко измервания от различни точки на батута и използвайте средния диаметър.

Колко често трябва да сменям постелката си за батут?

Това зависи от това колко често е използвана постелката и на какви метеорологични условия е била подложена. Но като цяло трябва да сменяте постелката си за батут на всеки две години. За да осигурите максимално отскачане и безопасност. Ако вашата постелка има пробити, скъсани или разхлабени конци, трябва незабавно да я смените.

Най-добра постелката за батут
Scroll to top